Garden AMPANS som un centre de jardineria compromès amb les persones i amb el territori on trobareu un equip humà professional i qualificat i tots els productes i serveis que requereix el món de la jardineria. Un equip multidisciplinari i especialitzat format per enginyers agrònoms, tècnics en jardineria, dissenyadors, floristes i operaris, us oferiran consell i el millor assessorament. Som un centre de jardineria diferenciat al Bages pel nostre compromís amb les persones, ja que forma part de la nostra missió generar oportunitats de feina i ocupació per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

De fet, la jardineria va ser una de les primeres activitats d’inserció laboral que va impulsar AMPANS. La jardineria i la cura de plantes i flors és una activitat que permet treballar en contacte amb la natura i en entorns agradables i afavoridors per a les persones que atenem.

Amb experiència en jardineria des del 1992 i amb la posada en marxa del Garden d’AMPANS el 1995, ens hem anat avançant a les últimes tendències per oferir-vos productes i serveis de qualitat, amb propostes alternatives úniques i diferenciades en plantes, horticultura, mobles de jardí, decoració, barbacoes, subministrament d’eines i productes, muntatges, regs, fertilització, etc.

Hem pensat en tot, perquè venir al Garden sigui una experiència agradable, amb gent amable i disposada a ajudar-vos en tot allò que necessiteu. Si encara no ens coneixeu veniu a visitar-nos i passegeu pels diversos espais del Garden. Estem convençuts que us agradarà.