Qui som?

 

Garden AMPANS som un centre de jardineria compromès amb les persones i amb el territori on trobareu un equip humà professional i qualificat i tots els productes i serveis que requereix el món de la jardineria. Un equip multidisciplinari i especialitzat format per enginyers agrònoms, tècnics en jardineria, dissenyadors, floristes i operaris, us oferiran consell i el millor assessorament. Som un centre de jardineria diferenciat al Bages pel nostre compromís amb les persones, ja que forma part de la nostra missió generar oportunitats de feina i ocupació per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

 

quisom gran2

 

De fet, la jardineria va ser una de les primeres activitats d’inserció laboral que va impulsar AMPANS. La jardineria i la cura de plantes i flors és una activitat que permet treballar en contacte amb la natura i en entorns agradables i afavoridors per a les persones que atenem.

 

Amb experiència en jardineria des del 1992 i amb la posada en marxa del Garden d’AMPANS el 1995, ens hem anat avançant a les últimes tendències per oferir-vos productes i serveis de qualitat, amb propostes alternatives úniques i diferenciades en plantes, horticultura, mobles de jardí, decoració, barbacoes, subministrament d’eines i productes, muntatges, regs, fertilització, etc.

 

Hem pensat en tot, perquè venir al Garden sigui una experiència agradable, amb gent amable i disposada a ajudar-vos en tot allò que necessiteu. Si encara no ens coneixeu veniu a visitar-nos i passegeu pels diversos espais del Garden. Estem convençuts que us agradarà.

Sant Gabriel

Demà és Sant Pere Damià

HORARI

Dilluns a Divendres
09:30h-13.30h, 16h-19h

Dissabte
10h-14h, 16h-19h

Diumenge
10h-14h

CONTACTAR

Ctra.Manresa-Santpedor 4,4
08251 Santpedor
Tel. 93 827 28 82
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.